Filippiinit

Puerto Galera & Anilao

26.02. - 09.03.2020

Hinta

2595€ Norm. 3295€

Varausmaksu

30%
Voit maksaa myös luottokortilla ilman lisäkuluja (Visa/Mastercard/Maestro)

Tuotenumero: Filippiinit_20200226

Filippiinien yhdistelmämatka: Puerto Galera, Pohjois-Mindoro & Anilao, Luzon

Matkapäivät: 26.02.-09.03.2020

Kohteessa: 27.02.-08.03.2020

10 yötä, 8 sukelluspäivää, 25 sukellusta

 

Dive Travel Finland järjestää yhdistelmämatkan Filippiineille Puerto Galeraan ja Anilaoon, Mindoron ja Luzonin saarille. Sukellukset ja majoitukset operoi Puerto Galerassa Atlantis Dive Resort & Spa ja Anilaossa Buceo Anilao Beach & Dive Resort. Sukelluksista vastaavat paikalliset kokeneet oppaat.  Puerto Galerassa majoittuminen on siisteissä Deluxe -huoneissa uima-altaan läheisyydessä. Anilaossa majoittuminen on resortin tilavissa ja moderneissa huoneissa merinäköalalla sekä omalla viihtyisällä parvekkeella. Molemmat resortit sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Anilao ja Puerto Galera sijaitsevat otollisella alueella Filippiineillä. Lento Manilaan Helsingistä tapahtuu vain yhdellä vaihdolla, mistä on suoraan siiryminen Puerto Galeraan. Puerto Galerasta liikkuminen Anilaoon tapahtuu kätevästi vain n. 1 tunnin kestävällä venematkalla.

Puerto Galeran vedenalaisiin asukkaisiin kuuluvat niin upeat ja värikkäät korallit, kuin monenmoiset makroeliöt ja hiekkapohjien asukkaat. Myös mandariinikalat ja antennikrotit ovat tyypillisiä asukkaita alueen vesissä. Alueen korallit ovat hyvässä kunnossa, vesi on kirkasta ja lämmintä ympäri vuoden. Alueen yksi suositummista kohteista on Verde Island, mistä löydät mm. barracuda- ja jack fish -parvia sekä vauhdikkaampia virtauksia. Verde Island -päiväretkeen sisältyy 2 sukellusta ja se on optiona matkapaketissa. 

Anilaossa nautit rauhallisuudesta ja koskemattomista sukelluskohteista. Alueen kohteissa ei lopu katseltava kesken. Anilao on tunnettu sen uskomattoman rikkaasta biodiversiteetistaan. Paikkaa verrataankin usein Indonesian Lembehiin. Suotuisien sukellusolosuhteiden ja rikkaan markoeliöstön puolesta kohde on loistava vedenalaisesta valokuvaamisesta kiinnostuneille.  Alueella on myös hylky, mikä sopii virkistyssukeltamiseen.  Täällä ei lopu sukelluskohteet kesken; tällä hetkellä alueella on jopa yli 50 kohdetta ja uusia löydetään jatkuvasti lisää.  Jäljempää löydät videoita molemmista kohteista.

Puerto Galerassa on mahdollisuus käydä tutustumassa alueen vesiputouksiin sekä lähikyliin ja nauttia alueen ravintolatarjonnasta. Anilaossa halukkailla on mahdollisuus osallistua Taal Volcano -päiväretkelle viimeisenä päivänä. DTF:n matkanjohtajana tällä matkalla toimii Jere Karlsson.

Kurkista Anilaon vedenalaiseen maailmaan!


Majoitus

Atlantis Dive Resort & Spa, Puerto Galera

27.02.-03.03.2020, 5 yötä

3 sukelluspäivää, 15 sukellusta, puolihoito

Atlantis Dive Resort & Spa sijaitsee keskeisellä sijainnilla aivan Sabang rannan tuntumassa. Resortissa on oma tasokasta länsimaalaista sekä paikallista ruokaa tarjoileva Toko's -ravintola, baari, sukelluskeskus, sukellusvarustekauppa, spa, uima-allas sekä 40 huonetta. Ystävälliset paikalliset ja länsimaalaiset työntekijät pitävät huolen vieraiden viihtyvyydestä koko loman ajan. 

Majoittuminen jaetuissa 2-hengen Deluxe -huoneissa uima-allasalueen läheisyydessä. Vaihtoehtoina parisänky tai kaksi erillistä yhden hengen sänkyä.  Kaikki huoneet ovat ilmastoituja ja niissä on oma suihku ja wc. Huoneiden varustukseen kuuluu myös TV, safety box, jääkaappi sekä pyyhkeet.

Videoesittely - Atlantis Dive Resort & Spa

Buceo Anilao Beach & Dive Resort, Anilao

03.-08.03.2020, 5 yötä

5 sukelluspäivää, 10 sukellusta, puolihoito

Buceo Anila Beach & Dive Resort sijaitsee rauhallisella alueella vuoren rinteessä, vain noin tunnin venematkan päässä Puerto Galerasta. Jokaisesta huoneesta on upea merinäköala. Sukelluskeskuksen lisäksi resortista löytyy oma ravintola, baari ja vuonna 2019 valmistunut spa -osasto, unohtamatta upeaa infinity uima-allasta. Lämminhenkinen ja kotoisa fiilis takaavat viihtyisän loman ja nautinnolliset sukellukset. 

Majoittuminen jaetuissa 2-hengen Sea View Deluxe Cabana -huoneissa. Huoneet ovat erittäin tilavia ja siistejä. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone lämpimällä suihkulla ja viihtyisä parveke merinäköalalla. Huoneissa on kaksi 2-hengen parisänkyä, ilmastointi, safety box, jääkaappi sekä pyyhkeet.

Videoesittely - Buceo Anilao Beach & Dive Resort


Kartta kohteiden sijainnista

Siirtymä välillä Puerto Galera - Anilao tapahtuu venekyydillä. Lähtö Sabangin satamasta, aivan Atlantis Dive Resort & Spa -resortin läheisyydestä. Venekyyti vie suoraan Buceo Anilao Beach & Dive Resortille saakka. Siirtymän kesto n. 1 h.


Hinnat

Sukeltajat:

 • Hinta jaetussa 2-hengen huoneessa, puolihoito 2.595 €/hlö (norm. 3.295 €/hlö)
 • Oman huoneen lisä + 515 €/hlö

Ei-sukeltavat:

 • Hinta jaetussa 2-hengen huoneessa, puolihoito 1.945 €/hlö  (norm. 2.515 €/hlö)

Huom! Yksin varaavan tulee varata matka nyt omalla huoneella. Mikäli haluaa jakaa huoneen (miespaikka / naispaikka), niin avaamme kyseisen paikan myyntiin ja hyvitämme yhden hengen huonelisän, mikäli toinen matkaaja löytyy jakamaan huoneen.


Hintaan sisältyy:

 • Lennot Qatar Airways: Helsinki-Manila (meno-paluu, 1 koneen vaihto/suunta)
 • Ruoka ja juomat lentoyhtiön ecomony-luokan mukaisesti
 • Kuljetukset: Manila Airport - Puerto Galera, katso reitti kartalla tästä (auto - lautta, kesto n. 4 h),  Puerto Galera - Anilao, katso reitti kartalla tästä (venekuljetus suoraan resortille, kesto n. 1h), Anilao - Manila Airport, katso reitti kartalla tästä  (autokuljetus, kesto n. 3 h)
 • Majoitus 10 yötä: Atlantis Dive Resort & Spa; 5 yötä jaetussa 2 hlön Deluxe -huoneessa,  Buceo Anilao Beach & Dive Resort; 5 yötä jaetussa 2 hlön Sea View Deluxe Cabana -huoneessa
 • Puolihoito: Atlantis Dive Resort & Spa; aamupala sekä lounas TAI illallinen listalta, Buceo Anilao Beach & Dive Resort; buffet -aamupala ja illallinen. 
 • Juomavesi automaateista
 • Opastetut venesukellukset 8 päivänä: Atlantis Dive Resort & Spa: 5 sukellusta/sukelluspäivä* (yht. 15 sukellusta), Buceo Anilao Beach & Dive Resort: 2 sukellusta/sukelluspäivä (yht. 10 sukellusta). Sukellusten välillä käydään maissa.
 • Sukelluksia yhteensä jopa 25 kappaletta
 • 12L säiliö, painovyö ja painot sukelluksille
 • 15 L säiliö pyydettäessä (säiliöitä rajallinen määrä)
 • WI-FI
 • Mahdollisuus yösukellukseen mandariinikalojen kanssa
 • Dive Travel Finlandin matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

* Vaihtoehtoisesti voi valita Puerto Galerassa tekevänsä 2 sukellusta per vrk, neljänä päivänä = 8 sukellusta. Lisäsukellukset tuon päälle lisämaksusta keskukselle.

Hintaan ei sisälly:

 • Henkilökohtaisia matkatavara-/sukellusvakuutuksia
 • Henkilökohtaisia sukellusvarusteita
 • Atlantis Dive Resort & Spa: Turistivero 110 PHP. Hintaan saattaa tulla muutoksia.
 • Nitrox: Atlantis Dive Resort & Spa 30 USD/päivä tai 15 USD/sukellus,  Buceo Anilao Beach & Dive Resort: 5,50 USD/sukellus tai 50 USD/10 sukellusta
 • Illallinen/lounas on mahdollista ostaa lisänä listalta Atlantis Dive Resort & Spa -resortissa tai vaihtoehtoisesti syödä alueen muissa ravintoloissa. Päiväsukellusten välissä on mahdollisuus ostaa lounasta listalta Anilaossa. 
 • Suojelualuemaksut Anilaossa n. 300 PHP/hlö/päivä. Hintaan saattaa tulla muutoksia.


Maksuaikataulu tätä matkapakettia koskien

 • Varausmaksu 30% matkan kokonaishinnasta
 • 100% matkan kokonaishinnasta tulee olla maksettu viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua

 Matkan peruuttaminen:

 • Mikäli matka peruutetaan yli 65 päivää ennen matkan alkua varausmaksu pidätetään. (Jos asiakas on ehtinyt maksaa koko matkan, varausmaksu pidätetään, loppuosa palautetaan.)
 • Mikäli matka peruutetaan 65 – 30 päivää ennen matkan alkua 80 % matkan kokonaissummasta pidätetään, loppuosa palautetaan
 • Mikäli matka peruutetaan alle 30 päivää ennen matkan alkua niin maksut pidätetään täysimääräisinä


Extrat

 • Lisäsukellukset: Atlantis Dive Resort & Spa: 1 lisäsukelluspäivä (yht. 5 sukellusta) 146 USD tai 51 USD/sukellus, Buceo Anilao Beach & Dive Resort: 45 USD/sukellus
 • Varustevuokra: Atlantis Dive Resort & Spa; kaikki varusteet (pl. taskulamppu ja sukellustietokone) 1800 PHP/päivä, Buceo Anilao Beach & Dive Resort; kaikki varusteet (pl. taskulamppu ja sukellustietokone) 1000 PHP/päivä. Atlantis Dive Resort and Spa varustevuokrahinnasto tästä, Buceo Anilao Beach & Dive Resort varustevuokrahinnasto tästä
 • Atlantis Dive Resort & Spa: Verde Island -päiväretki 103 USD/ 2 sukellusta, lisäkulu matkapakettiin. Maksetaan kohteessa.
 • Buceo Anilao Beach & Dive Resort: Blackwater Diving, +15 USD/sukeltaja normaalin sukelluksen lisäksi (minim. 4 sukeltajaa)
 • Buceo Anilao Beach & Dive Resort: Taal Volcano -päiväretki 119 USD/hlö (minim. 2 osallistujaa)

Ennakkovaatimukset sukeltajilta

Suositus PADI OWD, CMAS P1, SSI OWD (tai vastaava) luokitus tai korkeampi. Tarjolla helppoja sukelluksia.


Kursseja matkalla

Kysy lisää kursseista.


Lentoaikataulu

Klikkaa tarkka lentoaikataulu


Matkatavaran painorajat 


Qatar Airwaysilla hintaan sisältyy economy luokassa 7 kg käsimatkatavaraa (50x37x25cm) ja max 30 kg ruumaan. Laukkuja ruumaan voi olla useampia, kunhan kokonaispaino ei ylitä edellä mainittua rajaa.

Jokaisella lennolla tarjoillaan lämmin ateria (yht. 4 lento-osuutta). Hintaan sisältyy myös juomat (alkoholittomat sekä alkoholit). Koneessa jaetaan kaikille kuulokkeet. Koneissa on yleensä viihdeyksikkö, josta voi katsella elokuvia sekä dokumenttejä tai pelata pelejä. Molempiin suuntiin koneenvaihto Dohassa. Kenttä on suuri ja erittäin moderni. Kaupat ovat auki 24/7.


Videoita kohteista

Anilao

''50 excellent dive sites for Macro & Muck diving. Great wide angle, a wreck and our stunning house reef.  
Very colorful reefs and a huge biodiversity. Nudibranch capital of the world.''


Filippiinit yleisesti

Valuutta
Filippiinien peso (PHP) 1 € = n. 60 PHP

Aikaero Suomeen
+5h

Sähkö
220 V, 60 Hz

Rokotukset
Tarkista suositellut rokotteet Rokote.fi sivustolta - linkki

Passi
Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk maastapoistumisen jälkeen

Viisumi
Suomen kansalaiset saavat rajalta (lentokentältä) automaattisesti viisumin 30 vuorokaudeksi


Lisätiedot

Voit varata matkan kohdasta "Varaa".
Voit mainita huonetoiveet "lisätietoja" -kentässä.

Voit kysyä lisätietoja kohdasta "Kysy lisää matkasta"

Dive Travel Finland
info@divetravel.fi

+358505217997 (Anni)


Matkanjohtaja

Jere Karlsson

Matkanjohtajana tällä matkalla toimii Jere Karlsson. Yhä nuori mies, vaikka jo 29 vuoden sukellusura taustalla muotoilee Jere itse.
Jerellä on myös pitkä kokemus ulkomaankohteista.
Jere on todellinen seuramies ja iloinen persoona!

Tutustu matkakohteisiin

LÄHDE SUKELLUSMATKALLE 

Koe maailma pintaa syvemmältä

Azorit

Ecuador

Egypti

Filippiinit

Kroatia

Indonesia

Malediivit

Malta

Mikronesia

Mosambik

Seychellit

Sudan

Kypros

Jordania

Sivukartta