Räätälöidyt matkat

Toteutamme nyt myös räätälöityjä matkapaketteja!

Etsimme jatkuvasti uusia kohteita ja yhteistyökumppaneita löytääksemme jokaiselle asiakkaalle juuri sopivan ja toiveita vastaavan matkan. Kaikki kohteemme ja yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja niiden valinta perustuu omaan kokemukseemme. Näin varmistamme, että jokainen matkalle lähetetty asiakaamme saa parhaan mahdollisen lomakokemuksen.

Jokainen räätälöity matka on juuri sinun kokemuksesi, ideoidesi ja tarpeidesi mukaan räätälöity. Kerro meille, millaisen kokemuksen lomaltasi haluat ja loput hoidamme me. Luomme toiveidesi mukaisia matkaehdotuksia, mistä pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman vaihtoehdon. Oletpa sitten seikkailijaluonne, yksin matkustava tai etsit perheellesi sopivaa kohdetta lomallenne, me toteutamme toiveesi lomasi suhteen. Vuosien kokemuksemme perusteella pystymme toteuttamaan matkat myös haastavimpiin ja lähes koskemattomiin kohteisiin.Esimerkkejä räätälöidystä matkavaihtoehdoista:

-       Viikko liveabroad safarilla Egyptissä yhdistettynä muutaman yön tasokkaaseen All Inclusive -hotelllipakettiin maissa

-       Yhdistä useampi kohde lomallasi – Esim. viikko liveabroad safarilla Malediiveilla yhdistettynä viikon lomaan Sri Lankassa

-       Kahden viikon saarikierros Filippiineillä. Yhdistä joko liveaboard safari ja hotellimajoitus tai kierrä saaria maitse yöpyen hotelleissa


Matkakohde sekä ajankohta on päätetty, mitä nyt?

Autamme sinua varaamaan koko matkapaketin; lennot, kuljetukset, majoitukset, sukellukset sekä sukelluskurssit ja muut lisäpalvelut.  Kun olemme saaneet selkeän idean molemminpuolin millaisen loman haluat, lähetämme sinulle tarjouksen kootusta matkapaketista. Tarjous sisältää kohdeinfon, tietoa majoituksesta, lennoista sekä sukelluksista. Tästä näet myös tarkasti, mitä matkapaketin hintaan sisältyy ja mitä ei. Matkapakettiin voi varauksen jälkeenkin tehdä vielä osaksi muutoksia.


Kasaa oma ryhmä ja lähde isommalla porukalla reissuun

Haluatko lähteä oman sukellusporukkasi kanssa matkalle? Varaa kauttamme täysin teidän ryhmälle räätälöity matkapaketti. Esim. viikon sukellussafari omalla veneellä Malediiveilla tai kokonaan omalle porukallesi varattu hotelli Indonesiassa aivan rannan tuntumassa. 


Haluatko oppia sukeltamaan? 

Oletko halunnut jo pitempään oppia sukeltamaan, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Autamme sinut alkuun! Voit varata kauttamme ’’Opi sukeltamaan’’ -matkapaketin. Lomasi aikana pääset tekemään sukelluskokeilun tai sukelluksen peruskurssin. Kyseiset sukellusmatkat räätälöidään sinulle sopivaksi ja valitsemme matkakohteen sopivaksi aloittelijalle.

Dive Travel Finland tekee yhteistyötä  sukelluskoulujen kanssa niin ympäri maailmaan kuin Suomessakin.  Jos haluat suorittaa sukelluskurssin Suomessa ennen lomamatkaasi, autamme mielellämme varaamaan kurssin.  Kysy lisää ’’Opi sukeltamaan’’ -matkoista sekä sukelluskursseista Suomessa ja lähde kokemaan kiehtova vedenalainen maailma! 


Räätälöydyt matkapaketit - tiedustele

Anni-Reeta Kämä

Production specialist

anni@divetravel.fi

0102191212

+358505217997

Tutustu matkakohteisiin

LÄHDE SUKELLUSMATKALLE 

Koe maailma pintaa syvemmältä

Azorit

Ecuador

Egypti

Filippiinit

Kroatia

Indonesia

Malediivit

Malta

Mikronesia

Mosambik

Seychellit

Sudan

Kypros

Sivukartta