Azorit

Azorit on Atlantin valtamerellä sijaitseva Portugalille kuuluva autonominen saariryhmä. Se sijaitsee noin 1 500 kilometrin päässä Lissabonista ja noin 3 900 kilometrin päässä Pohjois-Amerikan rannikolta. Azorien yhdeksän tuliperäistä saarta levittäytyvät yli 600 kilometrin matkalle. Azoreilla, Picon saarella, sijaitsee Portugalin korkein vuori Pico, jonka huippu kohoaa 2 351 metrin korkeuteen merenpinnan yläpuolelle.

Azoreilla aktiviteettimahdollisuudet ovat loputtomat. Voit harrastaa sukeltamisen lisäksi esim. vaeltamista, purjehdusta, surffausta, purjelautailua, kalastusta, melomista, golfia, ratsastusta, pyöräilyä sekä valaiden ja delfiinien bongausta avomerellä. Azorit on myös loistava kohde kulttuurimatkailusta kiinnostuneille. Voit tutustua saarilla paikalliseen käsityöhön, musiikkiin, tanssiin, arkkitehtuuriin sekä uskontoon ja maukkaaseen portugalilaiseen ruokakulttuuriin.

Azoreiden suurimmalla saarella, São Miguelilla, on paljon upeita luonnonnähtävyyksiä. Kuuluisimmat nähtävyydet ovat Sete Cidadesin, Lagoa do Fogon ja Furnasin kraatterilaaksot järvineen. Furnasin kraatterilaakso on syntynyt tulivuoren kraatterin painuessa alas aikojen alussa. Furnasin laaksossa on myös näyttävä 1800-luvulla perustettu Terra Nostran puutarha. Sete Cidadesissa kannattaa ehdottomasti vierailla Lagoa Azul ja Lagoa Verden kaksoisjärvillä. Järvet ovat vaikuttava näky vehreän luonnon keskellä. Serra de Agua de Paun vuorella sijaitsee puolestaan tulijärvenä tunnettu Lagoa do Fogo. Jos haluaa nauttia upeasta merinäköalasta kannattaa suunnatta Nordesteen tai Povoçãon rannoille ihastelemaan auringonlaskua ja nauttimaan Atlantin valtameren aidosta tunnelmasta.

Kohteen merieläimiä:

  • Mobula -parvet
  • Sinihait
  • Delfiinit
  • Paholaisrauskut
  • Kaskelotit 

Tulevat sukellusmatkat

Tällä hetkellä tähän kohteeseen ei ole julkaistuna matkoja.

Dive Travel Finlandilla on kontaktit valmiina ja voimme tarjota Sinulle toiveittesi mukaista matkaa tähän kohteeseen!

Tiedustele räätälöityjä matkapaketteja haluamaasi ajankohtaan:
info@divetravel.fi

Tutustu matkakohteisiin

LÄHDE SUKELLUS­MATKALLE 

Koe maailma pintaa syvemmältä

Azorit

Ecuador - Galápagos

Egypti

Etelä-Afrikka

Filippiinit

Indonesia

Jordania

Kroatia

Kypros

Malediivit

Malta

Mikronesia - Truk

Mosambik

Seychellit

Turkki

Sivukartta