Räätälöidyt sukellusmatkat

Ryhmämatkojen lisäksi toteutamme myös räätälöityjä matkapaketteja oman aikataulusi ja toiveidesi mukaan!

Räätälöidyillä matkoilla pääset nauttimaan juuri sinun unelmalomastasi. Kerro meille, millaisen kokemuksen lomaltasi haluat ja loput hoidamme me. Luomme toiveidesi mukaisia matkaehdotuksia, mistä pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman vaihtoehdon. Oletpa sitten seikkailijaluonne, yksin matkustava tai etsit perheellesi sopivaa kohdetta lomallenne, me toteutamme toiveesi lomasi suhteen. Yli 10 vuoden kokemuksella pystymme toteuttamaan matkat myös haastavimpiin ja lähes koskemattomiin kohteisiin.

Kaikki kohteemme ja yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja niiden valinta perustuu omaan kokemukseemme. Näin varmistamme, että jokainen matkalle lähetetty asiakkaamme saa parhaan mahdollisen lomakokemuksen.Matkakohde sekä ajankohta on päätetty, mitä nyt?

Autamme sinua varaamaan koko matkapaketin; lennot, kuljetukset, majoitukset, sukellukset sekä sukelluskurssit ja muut lisäpalvelut. Kun olemme saaneet selkeän idean molemmin puolin millaisen loman haluat, lähetämme sinulle tarjouksen kootusta matkapaketista. 

Kasaa ryhmä ja lähde omalla porukalla reissuun

Haluatko lähteä oman sukellusporukkasi kanssa matkalle? Voit varata kauttamme esim. viikon sukellussafarin omalla veneellä kokonaan omalle porukallesi Egyptissä tai Malediiveilla.

Esimerkkejä räätälöidystä matkavaihtoehdoista:

- Viikko liveabroad safarilla Egyptissä yhdistettynä muutaman yön tasokkaaseen All Inclusive -hotelllipakettiin maissa

- Yhdistä useampi kohde lomallasi – Esim. viikko liveabroad safarilla Komodoilla yhdistettynä viikon lomaan Nusa Penidan saarella

- Suorita sukelluskurssi lomasi alussa sukellusresortissa ja jatka kurssin suoritettua hupisukelluksilla loppulomasi


Haluatko oppia sukeltamaan? 

Oletko halunnut jo pitempään oppia sukeltamaan, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Hyvä vaihtoehto on suorittaa sukelluskurssi ulkomailla lämpimissä ja kirkkaissa vesissä. Suorita sukelluksen peruskurssi tai sukelluskokeilu lomasi alussa ja tutustu vedenalaiseen maailmaan ammattitaitoisten kouluttajien johdolla. 

Dive Travel Finland tekee yhteistyötä  sukelluskeskusten kanssa niin ympäri maailmaan kuin Suomessakin.  Jos haluat suorittaa sukelluskurssin Suomessa ennen lomamatkaasi, autamme mielellämme varaamaan kurssin. Vaihtoehtona on myös suorittaa teoria sekä allasopinnot Suomessa ja lähteä ulkomaille tekemään avovesiharjoitteet.

Lisätiedot


Dive Travel Finland
info@divetravel.fi
+358407383777

Azorit

Ecuador - Galápagos

Egypti

Etelä-Afrikka

Filippiinit

Indonesia

Jordania

Kroatia

Kypros

Malediivit

Malta

Mikronesia - Truk

Mosambik

Seychellit

Sivukartta