Filippiinit

FILIPPIINIT

Filippiinit on täydellinen matkakohde niille jotka haluavat lomaltaan upeita rantoja ja mahtavan vedenalaisen tarjonnan! Maa on on säilynyt hyvin suojassa turismilta muiden Aasian maiden rinnalla. Kohde on kuitenkin nousemassa suosituksi niin sukeltajien, kuin muidenkin matkalijoiden keskuudessa. Filippiineillä on tarjottavana mitä kauneimpia maisemia aina riisipelloista tulivuoriin, sekä valkoisista hiekkarannoista vehreisiin sademetsiin. Maahan kuuluu yhteensä yli 7000 saarta, mikä tekee siitä saarihyppelijän paratiisin. Ihmiset ovat todella ystävällisiä ja avoimia, hintataso on erittäin alhainen ja paikallinen ruoka on varmasti tuoretta ja herkullista!

Maan kulttuuri eroaa selkeästi muiden Aasian maiden kulttuurista. Maa oli Espanjan siirtomaa yli 300 vuoden ajan, aina vuoteen 1898 asti. Siirtomaalaisuus näkyy edelleen maan kulttuurissa, kuten rakennuksissa, nimissä ja uskonnossa. Paikallisten hyvä englanninkielentaito juurtaa juurensa myös siirtolaisuuden ajalta.
Tee retkestäsi juuri sellainen kuin haluat. Liveaboard-safari, saarihyppelyä, pysähdys paluumatkalla Hong Kongissa… Tai ehkä haluat jatkaa täältä maailmaluokan sukelluskohteille Palaun tai Yapin saarille! Kysy halutessasi lisätietoja.

Tulevat sukellusmatkat

Tällähetkellä tähän kohteeseen ei ole tulevia matkoja

Tutustu matkakohteisiin

LÄHDE SUKELLUSMATKALLE 

Koe maailma pintaa syvemmältä

Azorit

Ecuador

Egypti

Filippiinit

Kroatia

Indonesia

Malediivit

Malta

Mikronesia

Mosambik

Seychellit

Sudan

Sivukartta