Kypros

Keskellä Välimerta sijaitsee Välimeren kolmanneksi suurin saari, Kypros. Saari tunnetaan sen muinaisesta historiasta ja ympäri vuotisesta auringonpaisteestaan. Saaren etelärannikko on tunnettu sen kauniista rannoistaan ja eläväisistä kaupungeistaan. Suosituimmat lomakohteet saarella ovat Ayia Napa, Protaras sekä Pafos.

Kypros jää monesti muiden tunnetuimpien sukelluskohteiden varjoon. Alueella sijaitsee upeita hylkyjä, koralliriuttoja sekä paljon muita mielenkiintoisia kohteita. Parhaat ja monipuolisimmat sukelluskohteet sijaitsevat saaren etelärannikolla. Kesäkuukausina vedet ovat lämpimät ja kirkkaat, mikä tekee sukeltamisesta varsin mielekästä.

Upeiden sukelluskohteiden lisäksi saari tarjoaa paljon aktiviteettimahdollisuuksia lomailijoille. Troodos-vuoristossa voit viettää päivän patikoiden ylhäällä vuoristossa tai mikset vuokraisi autoa ja ajelisi kaunista saarta ympäri!

Helsingistä pääset kätevästi kesäkuukausina suorilla lennoilla Larnacaan sekä Pafokselle. Aikaero ei rasita ja lentoaikakin on ainoastaan n. 4 tuntia.

Nähtävää sukelluskohteissa:

  • Zenobia -hylky
  • Vera K. -hylky
  • Ahilles -hylky
  • Vedenalainen amfiteatteri
  • Trumpettikalat
  • Mustekalat

Tulevat sukellusmatkat

Tällä hetkellä tähän kohteeseen ei ole julkaistuna matkoja.

Dive Travel Finlandilla on kontaktit valmiina ja voimme tarjota Sinulle toiveittesi mukaista matkaa tähän kohteeseen!

Tiedustele räätälöityjä matkapaketteja haluamaasi ajankohtaan:
info@divetravel.fi

Tutustu matkakohteisiin

LÄHDE SUKELLUSMATKALLE 

Koe maailma pintaa syvemmältä

Azorit

Ecuador

Egypti

Filippiinit

Kroatia

Indonesia

Malediivit

Malta

Mikronesia

Mosambik

Seychellit

Sudan

Kypros

Sivukartta