Jordania

Lähi-Idässä sijaitseva Jordania on noussut nopeasti suosituksi ranta-, sukellus- ja kulttuurikohteeksi.

Vain viiden tunnin lentomatkan päässä Helsingistä matkailija voi sukeltaa turkoosiin mereen ja historiallisten kulttuuriperintökohteiden kiehtovaan maailmaan. Jordanian Punaisenmeren alue rajoittuu Aqaban kaupungin alueelle.

Sukeltajalle Aqaba on kohteena erittäin helppo. Alueella ei ole virtoja juuri nimeksikään ja vesi on Punaisenmeren tyyliin todella kirkasta. Nähtävänä koralleja, kaloja, kilpikonnia, merietanoita. Mausteena myös muutama mielenkiintoinen hylkykohde. Lomaan on helppo sukeltajankin yhdistää käynti esim. Petran kalliokaupungissa, joka on valittu yhdeksi nykyajan 7 maailman ihmeestä.

Petra
Arabian autiomaan reunalla vuorten solassa aukeaa silmien eteen Petra, nabatealaisten muinainen loistelias kaupunki nykyisessä Jordaniassa. Petran kaupungissa toimi monimutkainen vesiputkisysteemi ja tunneliverkosto. Kaupungissa oli myös kreikkalais-roomalaiseen malliin rakennettu teatteri, johon mahtui yleisöksi 4 000 henkilöä. Nykypäivänä Petra on suosittu turistikohde sekä vaikuttava esimerkki Lähi-idän kulttuurista.

Tulevat sukellusmatkat

Tällä hetkellä tähän kohteeseen ei ole julkaistuna matkoja.

Dive Travel Finlandilla on kontaktit valmiina ja voimme tarjota Sinulle toiveittesi mukaista matkaa tähän kohteeseen!

Tiedustele räätälöityjä matkapaketteja haluamaasi ajankohtaan:
info@divetravel.fi

Tutustu matkakohteisiin

LÄHDE SUKELLUS­MATKALLE 

Koe maailma pintaa syvemmältä

Azorit

Ecuador - Galápagos

Egypti

Etelä-Afrikka

Filippiinit

Indonesia

Jordania

Kroatia

Kypros

Malediivit

Malta

Mikronesia - Truk

Mosambik

Seychellit

Sivukartta